Despre


L`ousia, marcă a firmei Syrmos.srl, propune parfumuri deosebite pentru rufe. Izvorăște din dorința de a oferi calitate într-un domeniu puțin explorat, cel al parfumurilor concentrate de rufe. Produsele noastre sunt rezultatul unui amestec de uleiuri naturale și compuși aromatici de înaltă calitate, produse în Italia, de parfumieri cu experiență.

L`ousia este o colecție de parfumuri create special pentru rufe, cu accente proaspete, florale sau lemnoase, care îți vor învălui plăcut simțurile creând și un ambient cu un parfum discret, acolo unde rufele sunt depozitate.

Pot fi folosite pe orice tip de țesătură, simplu, adăugând 2,5-3 ml parfum, în funcție de intensitatea dorită, diluat în puțină apă 50ml, în compartimentul de limpezire al mașinii de spălat. Rufele vor căpăta fragranțe distinse, bucurându-te de un adevărat răsfăț olfactiv.


De ce L’ousia

Parfumul creează amintiri. Parfumurile L`ousia sunt alegerea celor care doresc să surprindă, să dea naștere emoțiilor prin stimularea simțurilor.

Experiența parfumierilor italieni este un atu incontestabil. Firma producătoare de parfum a fost înființată în Italia, în 1848 și  s-a dezvoltat creând o rețea mondială de distribuție.

L`ousia îți oferă un parfum persistent. Este mai mult decât un simplu parfum de rufe. Este dedicat celor cărora le place să fascineze, să surprindă.